From the bank to the optical shop




From the bank to the optical shop

Sticky
Jun 14, 2017
Uncategorized
0

The Mattachini Optical Centre in Turin is the example of how it is possible to transform architectural constraints into strenghts that enhance the shop decor. The floor and the ceiling, previously conceived for a bank, come into harmony with the furniture of the optical shop, with shades of white, wood and dove grey. The different geometries of the lighting and the vibrant color combinations in some furnishing complements make the atmosphere of the room more dynamic and urban. The niches and the displays for spectacles are LED-illuminated to highlight the frames in the best possible way. The optical shop window, consisting of an alternance of display cubes and bridges in crystal on wooden stands, attracts the attention of potential customers.

 

Comments are closed.